Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Isco kan bank bij Real Madrid verruilen voor avontuur in Serie A'

Laatste update:

Milan is druk op zoek naar een nieuwe spelmaker, nadat Hakan Çalhanoglu transfervrij naar Internazionale vertrok. I Rossoneri leken op weg om James Rodríguez van Everton over te nemen. De leeftijdgenoot van Isco wil na het vertrek van Carlo Ancelotti als manager van the Toffees vertrekken en mag volgens ESPN voor tien miljoen euro vertrekken. Tuttosport voegt daar nu aan toe dat AC Milan de transfersom niet onoverkomelijk vindt, maar aanloopt tegen de hoge salariseisen van James. De Colombiaanse spelmaker vraagt naar verluidt een driejarig contract voor zes miljoen euro per jaar.

Als de berichtgeving over James klopt, dan wordt ook het aantrekken van Isco een lastige zaak voor AC Milan. De Spanjaard strijkt bij Real Madrid jaarlijks veertien miljoen euro op en zou enorm moeten inleveren om in Milaan aan de slag te kunnen. Isco belandde de laatste twee seizoenen bij de Koninklijke op een zijspoor en moest het vooral doen met invalbeurten. De spelmaker kwam afgelopen seizoen in 29 officiële duels net boven de duizend speelminuten. Daarin scoorde hij niet, maar gaf hij wel twee assists. Isco mag vertrekken bij Real Madrid, terwijl Martin Ödegaard deze zomer de kans krijgt zich te bewijzen, zo meldde Fabrizio Romano eerder.

Milan beschouwt ook Dusan Tadic als kandidaat, zo meldden diverse Italiaanse media eerder. De 32-jarige aanvoerder van Ajax vraagt volgens Nicolò Schira een driejarig contract voor vier miljoen euro per jaar. Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, heeft echter laten weten Tadic onder geen beding te laten vertrekken. "Het is kansloos dat ze nu onze captain weghalen", zei Overmars tegenover De Telegraaf. "Onze aanvoerder zal dit jaar niet vertrekken. Hij is zo belangrijk voor de club, in meerdere facetten. Hij is het cement tussen de stenen. Het is dus een duidelijke 'nee' van onze kant, hij is niet te koop."

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
10
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties