Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Isco rondt uiterst gevoelige overstap razendsnel af: deal is al rond

Laatste update:

Isco werd een jaar geleden met veel verwachtingen ingelijfd door Sevilla, nadat de technicus bij Real Madrid op een dood spoor was beland. Isco stond liefst negen seizoenen onder contract bij Real en won onder meer vijf keer de Champions League met de club, maar werd met name in zijn laatste seizoen nauwelijks meer ingezet door Carlo Ancelotti.

Sevilla dacht goede zaken te doen met het binnenhalen van de ervaren Isco, maar het huwelijk liep uit op een teleurstelling. De aanvallende middenvelder stond in de eerste helft van het seizoen 2022/23 weliswaar meestal in de basis, maar de resultaten van Sevilla waren slecht en Isco raakte in conflict met technisch directeur Monchi. Het kwam zelfs tot een handgemeen. In december 2022 werd het contract van Isco door Sevilla ontbonden en sindsdien zat hij zonder club.

Isco vertelde onlangs zelf over zijn negatieve ervaringen met Monchi. Na het ontslag van trainer Julen Lopetegui wilde Sevilla van Isco af. "Monchi belde mijn zaakwaarnemer op en vroeg hem om een nieuwe club voor me te zoeken", aldus de 38-voudig Spaans international. "Zonder dat eerst met mij te bespreken. Dus ik ging met Monchi praten en ik zei: 'Wees eerlijk, dan lossen we dit op. Wil je me houden of niet? Ik wil geen problemen maken.' Toen ontstond een beetje een aanvaring. Ik zei dat hij de grootste bedrieger is die ik ooit heb ontmoet in het voetbal. Hij viel me aan. Hij pakte me bij mijn nek. De beveiligers moesten ons uit elkaar halen."

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties