Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Isimat-Mirin bouwt 'naam' op: 'Ik wil dat uit mijn spel krijgen'

Laatste update:

De resultaten van PSV in de Eredivisie zijn uitstekend, maar in de laatste twee duels incasseerde de koploper wel vijf doelpunten. "We nemen door het type spelers dat we in onze ploeg hebben nu iets meer risico's dan vorig jaar. Er wordt dan automatisch naar de verdediging gekeken en soms is dat ook gewoon terecht", zegt Isimat-Mirin in het Eindhovens Dagblad. "Ik moet bijvoorbeeld mijn lichaam slimmer gebruiken."

Aanvallers zijn er soms op uit om zich te laten vallen, vervolgt de Fransman. "Ze lokken overtredingen uit en ik heb nu even een naam dat ik ze te snel maak. Daar ben ik me van bewust en ik ga er alles aan doen om dit uit mijn spel te krijgen." Het is volgens Isimat-Mirin belangrijk dat spelers elkaar blijven steunen. "Niemand maakt fouten voor zijn lol. Met negativiteit breek je wat mij betreft vooral af, omdat voetbal een sport is die ook draait om vertrouwen."

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties