Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italië blundert tegen Luxemburg en wacht nog op eerste zege van 2014

Laatste update:

Claudio Marchisio zette de azuurblauwen van Cesare Prandelli al na zeven minuten op voorsprong in Verona. Mario Balotelli gaf de bal met zijn wreef voor en Marchisio kopte het leer van dichtbij achter doelman Anthony Moris: 1-0. De aangever, Balotelli, was direct hierna dicht bij de 2-0, maar Mario Mutsch bracht redding. Luxemburg bood dapper tegenstand, maar kon aanvaller Aurélien Joachim niet bereiken en hierdoor Gianluigi Buffon nooit verontrusten.

Italië vergat de score voor rust op te schroeven; Balotelli vond Moris op zijn weg en Antonio Candreva, die een plaag voor de defensie van Luxemburg vormde, mikte na een mooie aanval over. Tien minuten na rust kreeg Super Mario een geweldige mogelijkheid om de marge te verdubbelen, maar van dichtbij schoot hij tegen de deklat. Candreva raakte even later ook het houtwerk en er werd nog een aantal (halve) kansen onbenut gelaten.

Luxemburg kwam uit het niets, vijf minuten voor tijd, op gelijke hoogte: Maxime Chanot kopte een hoekschop van Mutsch in de verre kruising. La Squadra Azzurra leek alsnog de zege te grijpen, maar Ignazio Abate kwam niet tot scoren. Italië wacht hierdoor al zeven wedstrijden op een overwinning. Afgelopen zaterdag bleef men op een doelpuntloos gelijkspel steken tegen Ierland. Men komt op het WK uit tegen Engeland, Uruguay en Costa Rica.




Gibraltar - Malta 1-0
Gibraltar zorgde woensdagavond voor een primeur. Het Britse gebied sloot in 2013 als kleinste lidstaat aan bij de UEFA en boekte tegen Malta na twee nederlagen en twee remises uit de eerste vier wedstrijden de eerste overwinning. Kyle Casciaro was de man aan wie de triomf te danken was: hij maakte ruim twintig minuten voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd.

-
Denk jij dat Italië op het WK de halve finale bereikt?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
6
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
3
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
7
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties