Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italië dankzij laat doelpunt door naar volgende ronde

Laatste update:

Bondscoach Antonio Conte van Italië gaf na de wedstrijd tegen België al aan dat het te vroeg was voor alle lofuitingen: met een overwinning was het toernooi immers nog lang niet geslaagd. Dat bleek ook wel tegen Zweden, dat opmerkelijk genoeg een betere beurt maakte dan de Belgen. Conte maakte zich ongelooflijk druk langs de lijn en de oefenmeester gaf al vroeg in de wedstrijd de opdracht tot een warmlopen, omdat het totaal niet draaide bij de Italianen.

Superster Zlatan Ibrahimovic van de Zweden lag weliswaar aan de ketting, maar over het gehele veld werd Italië opgejaagd door de felle en fitte gele brigade. Tot grote kansen leidde dat overigens niet, want Gianluigi Buffon had in het eerste bedrijf helemaal niets te doen. Omdat ook ex-PSV-keeper Andreas Isaksson niet in actie hoefde te komen, was de ontmoeting in Toulouse zeker niet om over naar huis te schrijven.

Na rust kwam Conte in actie. Graziano Pellè, tegen België nog goed voor een doelpunt en nu onzichtbaar, moest eraan geloven. Ook Daniele de Rossi werd door de oefenmeester naar de kant gehaald, maar effect sorteerden de wijzigingen aanvankelijk niet. De krachtmeting bleef van een bedenkelijk niveau, al kreeg Sebastian Larsson een dot van een kans de Zweden op voorsprong te zetten. De middenvelder raakte de bal niet, waarna Ibrahimovic (in buitenspelpositie) van dichtbij over schoot.

In de absolute slotfase leken de Italianen er wat meer zin in te hebben dan de Zweden, die de achteruitversnelling hadden ingeschakeld. Het leverde nog een gevaarlijk moment op: Marco Parolo kopte op de lat. De teleurstellende ontmoeting leek een doelpuntloos gelijkspel op te leveren, maar vlak voor tijd schoot Éder toch nog prachtig raak.

-
De overwinning van Italië was terecht

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
9
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
14
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties