Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italië hard onderuit tegen Rusland, Oekraïne vlak voor tijd geklopt

Laatste update:

Rusland - Italië 3-0
Cesare Prandelli begon met de driehoek Riccardo Montolivo-Mario Balotelli-Antonio Cassano aan de wedstrijd. Zij speelden in het verleden slechts 59 minuten met elkaar samen, maar de bondscoach gaf het vertrouwen aan dit trio. Zij konden niet voor gevaar zorgen, dat deden in de eerste helft in Stadion Letzigrund in Zürich vooral de Russen. Roman Shirokov plaatste een bal over, Konstantin Zyryanov verprutste twee honderd procentkansen en Yuri Zhirkov schoot na een hoekschop van dichtbij op Gianluigi Buffon.

Italië zette hier een schot en een iets te scherpe, maar gevaarlijke voorzet van Daniele De Rossi tegenover. In het eerste kwartier van de tweede helft waren i Azzurri de baas op het veld. Na een gevoelig balletje van Balotelli volleyde Cassano een meter over en Claudio Marchisio (schot in handen Igor Akinfeev) en Andrea Pirlo (hard schot naast) verzuimden eveneens om de score te openen.

Dat zette het Rusland van Dick Advocaat de Italianen betaald. Na afleggen van Shirokov schoot Aleksandr Kerzhakov zonder nadenken raak en een kwartier voor tijd maakte Shirokov het ditmaal zelf af. De aanval leek spaak te lopen, maar door een miscommunicatie in de defensie profiteerde Sbornaya: 0-2. In de slotminuut maakte Zenit Sint-Petersburg-sterspeler Shirokov er zelfs nog 0-3 van. Rusland begint het EK vrijdag tegen Tsjechië, terwijl Italië volgende week zondag titelverdediger Spanje treft.

Oostenrijk - Oekraïne 3-2
Vier dagen na de 0-4 overwinning op Estland ging EK-gastheer Oekraïne in Kufstein in het zicht van de haven onderuit tegen Oostenrijk. Het Alpenland en Oostblokland ontmoetten elkaar in november vorig jaar ook al vriendschappelijk en destijds won Oekraïne. Nu was het al in minuut drie raak, via Zlatko Junuzovic. Hij zwaaide een vrije trap over de muur en voorbij de 36-jarige Oleksandr Horyainov, die op het EK niet de eerste keeper zal zijn. Oleg Gusev deed in de eerste tien minuten na rust wat terug, door op aangeven van Andriy Yarmolenko 1-1 te maken. Lang duurde de vreugde niet, want na goed werk van David Alaba maakte Marko Arnautovic alweer vlot 2-1.

Nu was Oekraïne sneller terug in de wedstrijd dan na de vroeg opgelopen 1-0 achterstand. Nog geen drie minuten na Arnautovic' treffer was het weer Gusev die van zich deed spreken. Opnieuw stond de begaafde Yarmolenko aan de basis van het doelpunt en nu maakte Gusev het wel erg mooi af, met een krullend schot waar Heinz Lindner geen antwoord op paraat had. Oostenrijk en Oekraïne leken daarmee af te stevenen op een remise, maar een fantastische actie van Arnautovic en een dito schot bepaalde de eindstand toch nog op 3-2. Dinsdag speelt Oekraïne als laatste testcase nog tegen Turkije.

Bekijk hier de samenvatting van Rusland - Italië:


Bekijk hier de samenvatting van Oostenrijk - Oekraïne:

-
Wie gaat het het best doen op het EK?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties