Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italië ondanks blunder Pyatov niet langs Oekraïne in 'Morandi-duel'

Laatste update:

De vriendschappelijke interland werd gespeeld in het Stadio Luigi Ferraris in Genua en werd georganiseerd om aandacht te vragen én geld op te halen voor de slachtoffers van een tragisch incident op 14 augustus, toen de Morandi-brug instortte. Hierbij kwamen 43 mensen om het leven en raakten honderden mensen dakloos. In de 43ste minuut werd de wedstrijd stilgelegd en werd er een minuut lang stilgestaan bij de overledenen van het ongeval.

Bondscoach Roberto Mancini moest het in de vriendschappelijke interland stellen zonder de geblesseerden Simone Zaza, Patrick Cutrone, Alessio Romagnoli en Danilo D'Ambrosio. Cagliari-middenvelder Nicolò Barella maakte zijn debuut, terwijl Marco Verratti na lange tijd weer terugkeerde. De wedstrijd kwam na de tweede helft op gang, toen Federico Bernardeschi besloot om uit te halen vanaf een meter of twintig van het doel. Keeper Andrij Pyatov verkeek zich lelijk op de bal en ging enorm in de fout. De sluitpost van Shakhtar Donetsk greep compleet mis en kon de 1-0 niet voorkomen.

De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Ruslan Malinovsky kreeg de bal in het strafschopgebied voor zijn voeten en haalde de trekker over. Gianluigi Donnarumma dook over de bal heen en incasseerde de 1-1. Even daarvoor kwam Oekraïne een paar keer goed weg na doelpogingen van Lorenzo Insigne en Leonardo Bonucci. Hoewel Italië de beste mogelijkheden had om het duel te beslissen, hield Oekraïne relatief eenvoudig stand.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
95
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties