Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italië verlengt mooie reeks tegen Duitsers, eerste verlies Engeland in 2013

Laatste update:

Italië - Duitsland 1-1
Sinds 21 juni 1995 verloor Italië nooit meer een wedstrijd tegen Duitsland: destijds ging het met 2-1 ten onder, maar de zes daaropvolgende ontmoetingen eindigden nooit in een nederlaag. Aan die fraaie reeks kwam ook vrijdag geen einde, want Ignazio Abata poetste na een half uur spelen de 0-1 achterstand weg die Mats Hummels had veroorzaakt. De Duitse verdediger sprong op bij een hoekschop en kopte raak in minuut acht. Italië werd zo, niet voor het eerst de laatste maanden, weer door de lucht geklopt en moest op jacht naar de gelijkmaker in Milaan.

Eerst waren het de Duitsers nog die gevaar stichtten via Benedikt Höwedes; hij kopte naast. Abate onderschepte uiteindelijk een bal van Hummels, ging de combinatie aan met Leonardo Bonucci en joeg de bal met links binnen langs Manuel Neuer. De gelijkmaker gaf i Azzurri niet het zelfvertrouwen dat zij nodig hadden en Duitsland bleef de rest van de wedstrijd vrijwel steeds bovenliggend. André Schürrle (schot op de lat) en Mesut Özil (schot naast) lieten de beste mogelijkheden evenwel onbenut.

Engeland - Chili 0-2
Engeland was ongeslagen in de laatste tien wedstrijden, maar tegen Chili ging de ploeg van bondscoach Roy Hodgson voor het eerst in het kalenderjaar 2013 ten onder. Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel al na zeven minuten: Barcelona-aanvaller Alexis kopte op uitstekende wijze een heerlijke voorzet van Charles Aránguiz tegen de touwen. Alexis versloeg met die inzet doelman Fraser Forster, die van Hodgson de voorkeur kreeg boven de bij Manchester City op het tweede plan geraakte Joe Hart. Debutant Forster was niet de enige verrassing in de basisopstelling, want ook Southampton-spelers Jay Rodgríguez en Adam Lallana noteerden hun eerste interland.

Niet lang na de openingstreffer was Engeland dichtbij de gelijkmaker via Frank Lampard, die aanvoerder was en bovendien zijn honderdste interland speelde. De vrije trap van de middenvelder van Chelsea ging echter via de muur en de vingertoppen van doelman Claudio Bravo naast. Ook Lallana kreeg nog een prima mogelijkheid in de eerste helft, ware het niet dat de poging van de debutant van richting veranderde en zo geen doel trof. Na rust vielen er, mede door het grote wisselen (Hodgson wisselde in totaal zeven keer), weinig kansen te noteren. In de absolute slotfase moest Forster dan toch nog een keer de bal uit zijn net halen. Opnieuw Alexis was de boosdoener en dat deed hij met een stift.

-
Komt Engeland volgend jaar ver op het WK, denk je?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties