Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Jan Joost van Gangelen verzint ter plekke bijnaam voor Antoine Griezmann

Laatste update:

Koeman kiest ervoor om Joey Veerman te slachtofferen in een poging zo meer grip te krijgen op de alom aanwezige Griezmann. De bondscoach benadrukte tegenover de NOS dat de mindere wedstrijd van Veerman tegen Polen (1-2 winst) niets te maken heeft met de keuze om de PSV'er aan de kant te houden, maar dat die alles te maken heeft met Griezmann.

Reijnders is volgens Koeman beter in staat om tegen Frankrijk zowel aanvallend als verdedigend een bijdrage te leveren dan Veerman. Hans Kraay junior denkt niet dat alleen Reijnders de aangewezen man is om Griezmann onschadelijk te maken. "Ik kan me dat niet voorstellen, dat zou wel heel ouderwets zijn, dat je Griezmann maar door één iemand laat schaduwen."

Van Gangelen stipt aan dat Reijnders 'wel vier longen heeft'. "Ja, maar Griezmann is overal. In de punt, half in de punt, op rechts, op links... Ik denk dat je die in de zone heel, heel fel moet aanpakken. Maar ik denk niet dat je hem een-op-een kan laten volgen. Daar twijfel ik over."

Van Gangelen verzint vervolgens spontaan een bijnaam voor Griezmann. "'Le Papillon', 'De Vlinder'. Dat vind ik voor Griezmann... Die is overal en nergens." Of de nieuwe bijnaam van Griezmann gaat aanslaan, valt nog maar te bezien. De topscorer aller tijden van Atlético Madrid staat nu vooral bekend als Le Petit Prince, oftewel De Kleine Prins.

Opstelling Nederland: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Frimpong, Memphis, Gakpo.

Opstelling Frankrijk: Maignan; Koundé, Upamecano, Saliba, T. Hernández; Kanté, Griezmann, Tchouaméni; Dembélé, Thuram, Rabiot.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Julián Carranza is in Rotterdam om transfer naar Feyenoord af te ronden
0
14 transfervrije topspelers die deze zomer gratis zijn op te pikken
10
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Memphis Depay schaakt met 3 teamgenoten: foto's onthullen dagbesteding spelers
0
Spelers Georgië ontvangen gigantische bonus van miljardair na zege op Portugal
7
The Athletic zet Oranje buiten top 10 beste EK-landen: 'Koeman snapt het niet'
78

Meer sportnieuws

Reacties