Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italië zeker van EK: 'En nu zien we het wel, ik snap die mechanismen niet'

Laatste update:

"We zijn erbij, dat is mooi. Het heeft er misschien gemakkelijk uitgezien, maar dat was het absoluut niet", sprak de bondscoach meteen na afloop van het duel in Baku. "Maar we werken goed samen en ik zag een team dat weer een stukje beter is geworden. Zo moeten we door blijven gaan. We moeten het feit dat we geplaatst zijn straks eren met een sterk optreden tegen Noorwegen in Rome", aldus Conte.

Als Italië dinsdag gelijkspeelt, kan het de groep al winnen. Conte wil daar echter niet mee bezig zijn: hij vindt eerste of tweede worden niet heel relevant. "Als eerste geplaatst zijn is tricky, want Kroatië staat op de FIFA-ranking boven ons en wij kunnen weer boven hen eindigen in de groep. We zien het wel, ik heb echt moeite om die mechanismen allemaal te begrijpen", aldus de bondscoach van Italië.

-
Denk je dat de Italianen de groep winnen?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
5
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties