Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italiaan hanteert fluit bij WK-finale, Oranje krijgt te maken met Algerijn

Laatste update:

Met een finale tussen een Europees en een Zuid-Amerikaans land hadden veel media verwacht dat de Japanner Yuichi Nishimira zou worden aangesteld. Maar, zo zegt Jim Boyce, de voorzitter van de scheidsrechterscommissie, 'voor de beste wedstrijden kiezen we de beste scheidsrechters en de Italiaan zal de finale fluiten'.

Rizzoli had tijdens het eindtoernooi in Brazilië ook de leiding over de wedstrijd tussen Spanje en het Nederlands elftal (1-5). In dat duel gaf hij Spanje een ogenschijnlijk onterechte strafschop. Voor Rizzoli is het zijn derde grote finale. In 2010 was hij de arbiter bij de Europa League-finale tussen Atlético Madrid en Fulham en in 2013 leidde hij de Champions League-eindstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München.

De architect van beroep is de derde Italiaan die een WK-finale fluit, na Sergio Gonella in 1978 en Pierluigi Collina in 2002. De wedstrijd om de derde plaats wordt geleid door de Algerijn Djamel Haimoudi. Hij was onder meer scheidsrechter bij de achtste finalewedstrijd tussen België en de Verenigde Staten.

Een goede keuze van de FIFA?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties