Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italiaans international raakt geblesseerd en moet streep door EK 2024 zetten

Laatste update:

Tottenham bevestigt via de officiële kanalen dat Udogie is geopereerd aan zijn linkerbovenbeen, nadat hij eerder deze week op de training geblesseerd was geraakt daaraan.

"De verdediger zal verder aan zijn herstel werken met onze medische staf", vervolgen the Spurs. "We verwachten dat hij tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer aan kan sluiten bij de selectie. We staan allemaal achter je, Destiny."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DESTINY UDOGIE (@udogiethree)

Journalist Fabrizio Romano heeft daar nog iets aan toe te voegen: "Ik heb begrepen dat Udogie ook het EK 2024 met Italië gaat missen door zijn blessure. Tottenham verwacht dat hij ongeveer drie maanden aan de kant staat."

Udogie werd in de zomer van 2022 door Tottenham voor achttien miljoen euro overgenomen van Udinese. Afgelopen seizoen werd hij door de Engelse club nog wel uitgeleend aan de Italianen.

Dit seizoen was de linksback een vaste waarde in de basiself van de Londenaren: hij speelde dertig officiële duels voor Tottenham, waarin hij bovendien twee keer scoorde en drie assists gaf.

Zijn goede spel bij Tottenham bleef ook niet onopgemerkt in zijn geboorteland: in oktober vorig jaar maakte Udogie zijn interlanddebuut, tegen Malta (4-0 zege). In totaal speelde hij tot dusver drie interlands voor Italië, dat het komende zomer dus zonder hem zal moeten doen.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties