Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italiaanse bond zet alsnog streep door kraker tussen Juventus en Inter

Laatste update:

Eerder deze week werd nog besloten dat Juventus en Internazionale het zonder publiek tegen elkaar zouden opnemen. Omdat Juventus het duel echter per se in een vol stadion wilde spelen, werd er in de afgelopen dagen verder onderhandeld. Men is nu tot de conclusie gekomen dat het wenselijker is om de wedstrijd met een paar maanden te verplaatsen, zodat er dan waarschijnlijk wel gewoon supporters aanwezig kunnen zijn.

Naast de kraker tussen de twee topclubs gaan ook Udinese - Fiorentina, AC Milan - Genoa, Parma - SPAL en Sassuolo - Brescia niet door dit weekend. Deze duels zouden in eerste instantie ook achter gesloten deuren gespeeld worden, maar besloten is om de wedstrijden eveneens naar 13 mei te verplaatsen. Met Atalanta - Sassuolo, Torino - Parma, Hellas Verona - Cagliari en Inter - Sampdoria van afgelopen weekend komt het aantal uitgestelde wedstrijden vanwege het coronavirus inmiddels op negen te liggen.

Al deze duels zouden in het noorden van Italië worden gespeeld, waar op dit moment sprake is van de grootste coronavirus-uitbraak van Europa. De verplaatsing van de titelkraker betekent mogelijk dat pas in de laatste weken van het seizoen de beslissing zal vallen wie zich landskampioen mag noemen, waar Juventus in de afgelopen jaren vaak al weken voor het einde verzekerd was van de titel. Naast Inter doet ook Lazio nog volop mee in de strijd om het kampioenschap. De finale van de Coppa Italia wordt vanwege de verplaatsingen overigens doorgeschoven naar 20 mei.

De beste oplossing?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
138

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties