Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italiaanse media zien grote uitblinker bij Oranje: 'Gewoon fantastisch'

Laatste update:

"Nog nooit heeft een ploeg ons zo verpletterd als Nederland sinds we dit Italië zijn", schrijft La Gazzetta dello Sport. De roze sportkrant stelt dat Oranje heel anders voor de dag kwam ten opzichte van de vorige ontmoeting in september in de Johan Cruijff ArenA (0-1). "Pellegrini brak de ban en Van de Beek bracht de ploegen in evenwicht na een actie van Frenkie de Jong, gewoon een fantastische speler."

De man van de wedstrijd was niet Stefan de Vrij of Frenkie de Jong

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Oranje. Lees artikel

Corriere dello Sport, dat een 7,5 uitdeelt aan De Jong, is eveneens lovend over de middenvelder. "Nederland paste zijn formatie aan, maar slaagde er toch in om vast te houden aan de 'geometrie' (patronen, red.) van Frenkie de Jong. Hij is de grote spelmaker, het complete spel van Nederland begint bij hem. Ook de 1-1 werd door hem ingeleid. Hij danst met de bal en liet Italië op zijn ritme dansen. Pure voetbalintelligentie."

Rai Sport zag dat De Jong verdeelde en heerste en ook Calciomercato meent dat de middenvelder van Barcelona het tempo dicteerde. Laatstgenoemde medium deelt een 7 uit aan De Jong. Ook Jasper Cillessen, Van de Beek en Memphis Depay krijgen hoge cijfers in de Italiaanse pers. Hans Hateboer wordt gezien als de slechtste speler aan de kant van Oranje. De back van Atalanta krijgt in meerdere kranten een lichte onvoldoende.

De Italiaanse pers is daarnaast lovend over De Boer, die koos voor een 5-3-2 formatie. "Hij verraste zijn Italiaanse collega Roberto Mancini als een kameleon", schrijft Tuttosport bijvoorbeeld. Ook la Repubblica zag dat de ingreep van De Boer goed uitpakte. "Dit keer domineerde Italië niet dankzij de intuïtieve keuze van De Boer. Hij zorgde voor veel zenuwen in het Italiaanse kamp."

-

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties