Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italiaanse pers rekent op transfer Rodríguez naar PSV en publiceert bedragen

Laatste update:

Weinig staat witte rook nog in de weg, zo verzekert ook journalist Fabrizio Romano van Sky Italia. Het nieuws vormt een onverwachte wending in de transfersoap rond Rodríguez, daar de linksback aanvankelijk onhaalbaar leek voor PSV. Woensdagmiddag namen de kansen van de Eindhovenaren echter toe, nadat transfermarktexpert Gianluca Di Marzio berichtte dat zowel Fenerbahçe als Napoli was afgehaakt voor de international van Zwitserland.

Het leek vorige week nog een kwestie van tijd voordat Rodríguez een contract zou tekenen bij Fenerbahçe. De Turkse voetbalbond zou het transferverbod van de club tijdelijk hebben opgeheven. Om onduidelijke redenen is Fenerbahçe is er echter niet in geslaagd om de vleugelverdediger te strikken. Bovendien is Milan niet akkoord gegaan met het huurvoorstel van competitiegenoot Napoli, waardoor PSV in pole position verkeert.

De komst van Rodríguez, wiens contract in Milaan doorloopt tot medio 2021, zet mogelijk een streep door het aantrekken van Patrick van Aanholt. PSV is al enige tijd bezig met de invulling van de linksbackpositie en bracht deze week een tweede bod uit op de back van Crystal Palace, maar the Eagles mikken op een bedrag van tien miljoen euro. Het aantrekken van de 27-jarige Rodríguez vormt een goedkopere optie voor de huidige nummer vijf van de Eredivisie.

Een huursom van een miljoen euro, plus een verplichte koopoptie van vijf miljoen euro is...

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
26
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
24
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties