Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Italiaanse regelgeving weerhoudt Juve van aantrekken Douglas Costa'

Laatste update:

De Italiaanse kampioen heeft al de Uruguayaans jeugdinternational Rodrigo Bentancur overgenomen van Boca Juniors en de club is ook bezig om de Braziliaanse verdediger Danilo van Real Madrid tot een transfer naar Turijn te verleiden. Eerst was Juventus zeer geïnteresseerd in Costa, die in 2015 voor dertig miljoen euro overkwam van Shakhtar Donetsk, maar met de mogelijke komst van Danilo is de vleugelspeler geen optie meer.

Directeur Uli Hoeness zegt dat Costa nog steeds mag vertrekken bij der Rekordmeister en sluit zich hiermee aan bij voorzitter Karl-Heinz Rummenigge, die eerder zei dat de club vijftig miljoen euro eist voor de Braziliaan. "Als er een club komt die het bedrag dat Rummenigge heeft genoemd wil betalen, dan gaat hij weg", aldus Hoeness.

Nu Juventus lijkt af te haken, heeft Internazionale de beste papieren om Costa in te lijven. Als de 26-jarige middenvelder inderdaad voor een dergelijk bedrag naar Italië vertrekt, dan wordt hij de duurste uitgaande transfer aller tijden van Bayern. Dat record staat nu nog op naam van Toni Kroos, die in 2014 voor dertig miljoen naar Real Madrid vertrok.

Denk jij dat Douglas Costa deze zomer vertrekt bij Bayern München?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
59
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties