Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italiaanse ster looft Pogba: 'Hij is het grootste talent dat ik ooit gezien heb

Laatste update:

"De verschillen met toen ik begon? Er zijn er zoveel", vertelt hij aan La Gazetta dello Sport. "Vroeger was je bang om iets te zeggen als je bij het eerste team kwam, dan zat je in het hoekje. Het was een dictatuur van de ervaren spelers. Als je een oorbel in had werd die afgepakt en als je je haar liet groeien moest je het afknippen. Nu komt een jongen binnen om met het eerste mee te trainen en denkt hij meteen dat hij het al gemaakt heeft."

"De beste jeugdspeler die ik heb gezien?", gaat Pirlo verder. "Pogba, ja, hij was het sterkste talent dat ik heb gezien. Vanaf de eerste training hadden we al door dat die jongen goed was. Hij was mager, maar zijn benen zaten overal tussen. Nu is hij groot en krachtig, maar hij is ook sterker geworden."

Pirlo ziet ook in dat het Italiaanse elftal in de aankomende jaren aangrijpend gaat veranderen, nu het einde van de carrières van hemzelf en spelers als Gianluigi Buffon, Andrea Barzagli en Daniele de Rossi dichterbij komt. "Hoe het team er in 2020 uit gaat zien? Dat is moeilijk te zeggen, er kunnen een aantal talenten bijzitten. Wie mijn erfgenamen zijn? Danilo Cataldi? Hij speelt anders, hij is meer een box-to-box middenvelder. Marco Verratti? Hij is niet zoals ik, maar zou er de aankomende twintig jaar wel bij kunnen zitten. Ze zeggen wel eens dat talenten niet genoeg ruimte krijgen in Italië, maar kijk maar eens naar Gianluigi Donnarumma: als je goed genoeg bent krijg je vanzelf de ruimte."

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
14
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties