Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italianen bestormen Lindhout na discutabel moment tijdens kraker op jeugd-EK

Laatste update:

De beloftenelftallen van Frankrijk en Italië vormen samen met hun leeftijdsgenoten uit Noorwegen en Zwitserland de ijzersterke Groep D. In de Cluj Arena kwamen de Fransen na 23 minuten op voorsprong toen Stade Rennes-spits Kalimuendo doelman Marco Carnesecchi wist te verschalken met een schitterend hakje: 1-0. Nog voor rust konden de jonge Italianen iets terugdoen. Torino-spits Pellegri knikte een vrije trap van aanvoerder Sandro Tonali tegen de touwen: 1-1.

Na rust zorgde Olympique Lyon-aanvaller Barcola voor een nieuwe Franse voorsprong. De rechtsbuiten profiteerde van geklungel in de Italiaanse defensie en schoot koelbloedig binnen: 2-1. Frankrijk moest vervolgens verder met tien man, toen Lindhout Sevilla-verdediger Loïc Bade bestrafte met een directe rode kaart. In de slotfase leek de hoofdrol uit te gaan naar de Franse doelman Lucas Chevalier, tot de arbitrage daar verandering in bracht.

Met Leeds United-smaakmaker Wilfried Gnonto in de ploeg kwamen de Italianen met een hevig slotoffensief. Raoul Bellanova leek via het houtwerk de gelijkmaker binnen te knikken, maar omdat er geen VAR- en doellijntechnologie aanwezig is tijdens het toernooi besloot Lindhout 'de zeker lijkende 2-2' niet toe te kennen. Tot overmaat van ramp lijkt het er in de herhaling sterk op dat Frankrijk-verdediger Castello Lukeba de bal met zijn arm uit het doel werkte. In Italië is men van mening dat het discutabele moment ofwel een doelpunt, ofwel een strafschop had moeten opleveren. Lindhout werd al tijdens de wedstrijd zelf overspoeld door boze Italiaanse talenten en is in de Italiaanse media onderwerp van gesprek.

Overige uitslagen donderdag:
18.00 uur Duitsland Onder 21 - Israël Onder 21 1-1 (Groep C)
18.00 uur Tsjechië Onder 21 - Engeland Onder 21 0-2 (Groep C)
18.00 uur Noorwegen Onder 21 - Zwitserland Onder 21 1-2 (Groep D)

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
15
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
18
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
26
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties