Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italianen grijpen zwak moment Van Dijk aan voor opvallende vergelijking

Laatste update:

Van Dijk communiceerde in de blessuretijd van de wedstrijd ogenschijnlijk onvoldoende met collega-verdediger Andy Robertson en speelde de bal vervolgens in de loop bij Llorente. Die kon alleen op het doel af en zorgde vervolgens beheerst voor de 2-0. Sommige Engelse kranten zijn na afloop hard voor de doorgaans zo betrouwbare Van Dijk. "Het was een drukke avond voor hem. Hij blokte de bal een aantal keer en won wat cruciale kopduels, maar de Nederlander was zichtbaar gefrustreerd toen Liverpool de wedstrijd uit handen liet glippen. Hij maakte op het eind een ongewone fout", schrijft de Express, die Van Dijk als rapportcijfer een vijf geeft.

De Liverpool Echo heeft kennelijk een andere wedstrijd gezien, want de regionale krant deelt een zeven uit aan Van Dijk. "Hij maakte indruk met de manier waarop hij Liverpool uit de brand hielp bij de hoekschoppen van Napoli. Dat deed hij met zijn kopkracht en uitstekende positionering. Hij droeg echter bij aan de ongelukkige 2-0", zo schrijft de scribent. De Daily Mirror sluit zich hierbij aan en geeft de aanvoerder van het Nederlandse elftal hetzelfde cijfer. "Hij was dominant als gebruikelijk, maar hij had genoeg werk te verzetten." ESPN rekent Van Dijk zijn flater in extremis zwaar aan en laat hem ontsnappen met een nipte voldoende: een zes. "Hij had de volledige controle achterin, tot de blessuretijd. Daarin liet hij zichzelf in de steek, na negentig solide minuten", zo klinkt het.

In Italië heeft Van Dijk weinig indruk gemaakt op Eurosport, dat een 5,5 uitdeelt aan de stopper van Liverpool. "De Nederlander beleefde niet zijn beste avond en onderstreepte dat op twee momenten. Zijn fout leidde er eerst toe dat Adrián in de tweede helft wonderbaarlijk kon redden op Dries Mertens. En in de blessuretijd bediende hij ook nog eens Llorente onbedoeld. Twee grove fouten van hem." Calciomercato vergelijkt Van Dijk met Napoli's verdedigingsleider Kalidou Koulibaly. "De wedstrijd om wie de beste verdediger ter wereld is, is vandaag in een gelijkspel geëindigd."

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
23
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties