Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ivoorkust bekert door zondagsschot verder; loting tussen Guinee en Mali

Laatste update:

Kameroen - Ivoorkust 0-1
Ivoorkust was in de eerste helft de betere partij in Malabo en kreeg enkele goede mogelijkheden om de score open te breken. Yaya Touré zag bijvoorbeeld een kopbal worden gekeerd door Fabrice Ondoa. Tien minuten voor rust werd het wel 0-1: Gradel haalde van een meter of twintig verwoestend uit en vond de korte hoek. Kort voor rust was Kameroen dicht bij de gelijkmaker, maar doelman Sylvain Gbohouo hield De Olifanten op de been. Ondanks dat Kameroen absoluut een doelpunt nodig had, nam het ook in de tweede helft maar weinig risico en men creëerde dan ook geen grote kansen. Ivoorkust neemt het in de volgende ronde op tegen Algerije.

Guinee - Mali 1-1
Guinee had woensdagavond al voor het eerst sinds 2008 de kwartfinale van het Afrikaanse landentoernooi kunnen bereiken, maar moet nu dus hopen dat de loting hen morgen gunstig gezind is. Het team van Michel Dussuyer kwam na dertien minuten al op voorsprong: Kévin Constant benutte met een stift een strafschop. Mali had even later direct wat terug kunnen doen, maar Seydou Keita's penalty werd geklemd door doelman Naby Yattara. Kort na rust kwam Mali, dat in de laatste drie edities steeds als derde eindigde, wel op gelijke hoogte. Modibo Maïga kopte bij de tweede paal raak, na een voorzet van Abdoulaye Diaby. Mali nam de controle definitief over, maar slaagde er niet in om de cruciale 1-2 te maken.

-
Denk jij dat Ivoorkust de Afrika Cup wint?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
9
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
7
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties