Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ivoorkust zet mede dankzij scorende Bony grote stap naar WK in Brazilië

Laatste update:

Bony, de huidige topscorer van Nederland, begon in de basis en was samen met Gervinho de meest gevaarlijke man aan de kant van de Olifanten. Pas in de tweede helft begonnen de Ivorianen met scoren. Kort na rust werd Gervinho in het strafschopgebied neergehaald en Bony schoot de penalty in de kruising: 1-0. Na een uur werd het 2-0 in Abidjan door een kopbal van Yaya Touré en Salomon Kalou bepaalde de eindstand na een fraaie solo van uitblinker Gervinho. Gambia mocht van geluk spreken dat het hierbij bleef; Touré raakte nog de lat.

De West-Afrikanen, getraind door de Fransman Sabri Lamouchi, staan nu op zeven punten in Groep C. Het gat tot nummer twee Tanzania is nu vier punten en met nog drie duels voor de boeg lijkt Ivoorkust dus enigszins zeker van de derde ronde. Daarin spelen de tien groepswinnaars in oktober en november vijf wedstrijden en de winnaars daarvan plaatsen zich voor de eindronde van 2014 in Brazilië.

Bekijk hier de rake strafschop van Wilfried Bony:

Meer nieuws

Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
0
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
3
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
9
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties