Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ja, wij zouden 100 miljoen euro kunnen uitgeven aan één speler'

Laatste update:

Financieel directeur Jan-Christian Dreesen wil niet zeggen dat de club dat nooit zal doen. Bayern gaat bewust met zijn geld om en is een van de meest vermogende verenigingen in heel Europa. Zo werd de lening op de Allianz Arena in een recordtempo afgelost, vele jaren eerder dan de afspraak was. De Duitsers hebben een zuinig imago en een aankoop van honderd miljoen euro zou daar verandering in brengen, weet ook Dreesen.

"Het zou heel makkelijk zijn om te zeggen: wij zullen nooit honderd miljoen euro betalen voor één voetballer. Maar dat doe ik niet. Ik heb geen zin om over vele jaren gepakt te worden op mijn woorden van vroeger. Dus ja: wij zouden honderd miljoen euro kunnen uitgeven aan één man. Maar dat zou wel een heel intelligente investering moeten zijn. We willen zoiets niet doen om maar de duurste spelers te hebben. Iemand moet wel écht bij Bayern passen", verzekert Dreesen in een interview met Kicker.

De spelerssalarissen in de Europese top zijn de laatste tien jaar enorm gestegen, maar Bayern vindt het niet fatsoenlijk om spelers in dienst te hebben, die tien miljoen euro of meer verdienen in een seizoen. "Dat zijn echt uitzonderingen op de regel, al denk ik dat de salarissen wel zullen blijven stijgen. Ik moet de eerste speler nog tegenkomen, die meer vraagt dan wij kunnen bieden. Al zullen wij die spelers, die puur voor het geld gaan, waarschijnlijk wel mislopen."

Denk jij dat Bayern München komende zomer een hele grote transfer zal doen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties