Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jaap Stam: 'Een vlaag van verstandsverbijstering, ik weet het niet'

Laatste update:

De eerste penalty, na een klein kwartier, was het gevolg van een domme handsbal van Edgar Ié: in een kopduel met Jean-Pierre Nsame stak Ié zijn arm hoog in de lucht en toucheerde hij de bal. Roger Assalé stuurde Vermeer vanaf elf meter de verkeerde kant op. De doelman veroorzaakte niet veel later zelf de tweede strafschop: Vermeer was te laat in een duel met Assalé en ditmaal haalde Nsame de trek over vanaf de stip. Stam betreurt de actie van Ié, maar betwijfelt of de tweede penalty terecht was.

"De eerste kwam door een vlaag van verstandsverbijstering; ik weet niet wat er op dat moment met Edgar gebeurt. De tweede was volgens mij geen penalty, want hij (Roger Assalé, red.) liep volgens mij in de handen van de keeper (Kenneth Vermeer). Over die beslissing valt te twisten, maar met een VAR was er misschien wel naar gekeken", aldus Stam bij FOX Sports. De handsbal van Ié heeft hij nog niet teruggezien. "Maar als verdediger moet je je goed positioneren en is een handsbal niet nodig in de zestien, lijkt me."

Op het kunstgrasveld van Young Boys voelde Feyenoord zich niet meteen op zijn gemak, zag Stam. "In de beginfase moesten we even wennen aan het veld, maar we pakten het heel goed op. We speelden heel goed voetbal, we domineerden de wedstrijd, maar uiteindelijk moet je zelf ook een keer de trekker overhalen. Je moet zakelijker zijn om ook een doelpunt te maken. Zij hebben maar één schot gecreëerd uit een voetballende situatie, in de blessuretijd, maar ze winnen wel. Dat hebben wij aan onszelf te danken, zeker door de eerste tegengoal."

Stam beaamt dat de gebeurtenissen van donderdag 'exemplarisch' zijn voor de situatie waarin Feyenoord verkeer. "Schoten worden net gepakt door een keeper, of geblokt... We zijn soms net niet doortastend genoeg. Maar je ziet wel dat we goed voetballen en dat we het een ploeg waar iedereen vol lof over spreekt lastig kunnen maken", benadrukt de oefenmeester. "Onze passing was niet nauwkeurig genoeg en dat had ook te maken met de gewenning van het veld. Maar daarna komen we goed door op de flanken en soms ook centraal. De voorzetten zijn soms net niet nauwkeurig genoeg, of we maken de verkeerde keuzes, en dat is heel jammer."

-
Was de tweede strafschop van Young Boys terecht?

Meer nieuws

Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
69
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
19
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
27
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
31
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
37
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties