Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jaap Stam hoopt op nieuwe aanwinsten: 'We hebben extra kwaliteit nodig'

Laatste update:

"Ik hoop wel dat er nog wat jongens bijkomen", stelt Stam zondagmiddag na afloop van de met 1-3 verloren oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Southampton voor de camera van FOX Sports. "Ik denk dat je het verder aan Sjaak (Troost, technisch directeur van Feyenoord, red.) moet vragen. We zijn altijd op zoek naar extra kwaliteiten, naar extra spelers. De selectie moet breder. We moeten extra kwaliteit erbij hebben, de jongens die we hebben doen het hartstikke goed, maar we willen op een bepaalde manier de competitie in. We wachten af wat er gaat gebeuren."

Stam laat ook zijn licht schijnen over de blessures van Sven van Beek en Sam Larsson, die allebei voortijdig afhaakten tegen Southampton. "Sam kreeg een knietje in zijn rug, daar heeft hij wat last van. Het is de vraag hoe hij daaruit komt. Morgen gaan we het bekijken, laten we hopen dat dat niet ernstig is. Sven verdraaide zijn enkel, ook daar moeten we morgen kijken hoe dat eruit gaat zien."

Van Beek en Larsson zijn niet de enige spelers in de ziekenboeg van Feyenoord. Ook Nicolai Jörgensen, Jens Toornstra, Yassin Ayoub, Justin Bijlow, Calvin Verdonk en Bart Nieuwkoop zijn door uiteenlopende blessures niet inzetbaar. "Het zit ons niet mee", verzucht Stam een week voor de eerste wedstrijd in de Eredivisie tegen Sparta.

In welke linie heeft Feyenoord volgens jou het meest dringend versterkingen nodig?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
80
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties