Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jaap Stam noemt grootste tekortkoming van Malacia bij Man United

Laatste update:

"Weet je, het is niet gemakkelijk voor hem omdat hij Shaw voor zich heeft", begint Stam zijn pleidooi. "Shaw is van topniveau en draagt ook aanvallend zijn steentje bij. Hij doet het verdedigend erg goed, speelt soms als centrale verdediger, maar komt als linksback ook veel mee op. Dat zien we tegenwoordig graag bij moderne verdedigers."

Malacia heeft het dit seizoen juist heel lastig gehad, zag ook Stam. "Hij speelde een paar hele goede wedstrijden aan het begin van het seizoen, maar daarna had hij het heel moeilijk. Een van de wedstrijden was tegen Manchester City (6-3), toen ze dik verloren. Ik denk dat hij daardoor aan het denken is gezet. In hoe je de tegenstander op een bepaalde manier benadert."

Stam weet wel waar het grootste verbeterpunt ligt voor Malacia. "Hij moet zich wat meer bewust zijn van de situatie. Hij vindt het leuk om, als je het hebt over agressief zijn, voor zijn tegenstander te komen. Hij houdt ook van gokken, durft soms risico's te nemen. Maar soms moet je de situatie beter lezen. Dat is voor hem heel belangrijk om te verbeteren."

Desondanks maakt Stam zich geen enkele zorgen om de Oranje-international. "Hij is jong, getalenteerd, heeft snelheid en kan goed verdedigen. Ik denk dat hij de juiste man is om als linksback achter Shaw te hebben. Weet je, als Shaw niet kan spelen of als Ten Hag hem op een andere positie gebruikt, kan Malacia invallen en de klus klaren."

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
92

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties