Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jaap Stam: 'Of hij naar Feyenoord gaat komen, durf ik niet te zeggen'

Laatste update:

Na de zege werd Stam vooral aan de tand gevoeld over mogelijke versterkingen. Mats Seuntjens, die AZ deze zomer mag verlaten, komt in ieder geval niet naar De Kuip. "Er worden heel veel namen genoemd", verzuchtte de coach in gesprek met FOX Sports. "Dat hoort erbij als je een topclub bent, dan worden er heel veel namen met je in verband gebracht."

"Maar Seuntjens is geen speler die bij ons bekend is." Ook de naam van Luciano Narsingh wordt vaak genoemd. "Hij is wel een interessante speler, maar of-ie hier gaat komen, dat durf ik niet te zeggen. "Je moet goed kijken naar welke spelers je nodig hebt en hoe je wil gaan voetballen. We kunnen heel veel spelers die transfervrij zijn en/of wel naar Feyenoord willen in de mix gooien, maar wij zullen heel zorgvuldig moeten zijn in de keuzes die we maken."

"We zijn bezig met bepaalde namen en wachten af wat er kan gaan gebeuren." Jeremiah St. Juste gaat ervan uit dat hij bij Feyenoord blijft. In het verleden kwamen er regelmatig aanbiedingen binnen. "Zoals het nu lijkt, speel ik gewoon bij Feyenoord. Of ik dat zelf ook wil? Jazeker! Ik wil me verder ontwikkelen en het is voor mij belangrijk om al die wedstrijden te spelen, hopelijk ook in Europa."

Feyenoord speelt volgende week zaterdag zijn tweede oefenduel. Dan is FC Dordrecht de tegenstander. Feyenoord begint het seizoen officieel op 4 augustus. De ploeg van Stam speelt dan in De Kuip de derby tegen het gepromoveerde Sparta Rotterdam.

-
Denk jij dat Luciano Narsingh naar Feyenoord zal gaan?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties