Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jaap Stam tekende bijna bij Swansea: 'Ik heb veel aanbiedingen gehad'

Laatste update:

Stam was ruim anderhalf jaar werkzaam bij Reading toen hij in maart 2018 vanwege tegenvallende resultaten op straat werd gezet. "Ik heb zes maanden niets gedaan, heb veel aanbiedingen gehad, maar vooral uit Verweggistan: uit China, zelfs uit Iran, en ook nog van een club uit de Championship. Ik had bijna bij Swansea getekend, maar uiteindelijk wilde ik in Nederland blijven, vooral om de kinderen", aldus de trainer, die volgend seizoen Giovanni van Bronckhorst opvolgt bij Feyenoord.

Stam vertelt dat hij een avontuur ver weg zonder zijn vrouw en kinderen niet zag zitten. "Ja, toen kwam eind vorig jaar PEC. Daar heb ik niet heel lang over hoeven nadenken", aldus Stam, die eerder al als assistent werkzaam was in Zwolle. "PEC is toch mijn club. Ik had al wel meteen gevraagd hoe PEC zich zou opstellen als een topclub zich zou melden, ook al zouden ze daar niet blij mee zijn. Dan zouden ze meedenken."

De trainer tekende een contract voor anderhalf jaar bij PEC Zwolle, maar zal volgend seizoen niet meer voor de groep staan. Eerder dit jaar kwam hij met Feyenoord tot een akkoord over een tweejarig contract. Eerder was Stam nog werkzaam als trainer van Jong Ajax.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties