Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jaap Stam vertrekt dag na Klassieker bij Feyenoord

Laatste update:

Stam stapte een paar maanden geleden in als opvolger van Giovanni van Bronckhorst, maar kende een rommelige beginperiode bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel, die de oud-verdediger had aangesteld, vertrok al voordat Stam daadwerkelijk aan zijn nieuwe klus begonnen was en niet veel later verliet ook algemeen directeur Jan de Jong de club.

Jaap Stam vertrekt per direct als trainer van Feyenoord.

De trainer kreeg de boel in de daaropvolgende maanden maar niet aan het draaien en in de Eredivisie werd er verloren van AZ, Fortuna Sittard en Ajax, terwijl er in Europees verband ook verliespartijen kwamen tegen Rangers FC en Young Boys. De nederlaag tegen de Amsterdammers van zondag was de druppel voor de trainer: Feyenoord maakte een onmachtige indruk in de Johan Cruijff ArenA en stond bij de rust al met 4-0 achter. De Rotterdammers bezetten na elf gespeelde wedstrijden momenteel de twaalfde positie in de Eredivisie.

Technisch directeur Sjaak Troost laat weten het besluit van Stam om op te stappen te betreuren: "De trainer had zeker onze steun nog en ook de spelersgroep wilde met hem verder. Maar als iemand zelf zegt: ik geloof er niet meer in en wil niet meer, dan respecteren we dat en houdt het op. Hoe jammer ook." Stam voegt toe dat het 'bepaald geen gemakkelijk besluit is geweest': "Ik heb er goed en lang over nagedacht. Mijn uiteindelijke conclusie is dat het beter voor de club, de spelers en mezelf is als ik een stap opzij doe." De taken van de opgestapte trainer worden in eerste instantie overgenomen door de technische staf.

De beste oplossing voor beide partijen?

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
20
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties