Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jaar van de waarheid

Laatste update:

Vitesse staat voor een belangrijk jaar. Met opnieuw een andere trainer voor de ploeg, nieuwe staf en het eerste volledige seizoen op het nieuwe trainingscomplex op Papendal. De verwachtingen zijn wederom hoog dit seizoen. Maar met deze selectie kan Vitesse in mijn ogen nooit meedoen om de landstitel en dus zou het mij zeer verbazen als Peter Bosz met deze groep voetballers wederom mee kan doen om de bovenste plaatsen. Merab Jordania moet deze transferperiode flink doorpakken, wil hij zijn enorme ambities kracht bijzetten. Hij heeft inmiddels ongeveer 20 miljoen euro aan transfergelden binnen met de verkoop van zijn twee sterkhouders. Met de scouting van Vitesse is de laatste jaren veel misgegaan, maar Bony was een schot in de roos. Voor een schamele 4,5 miljoen euro opgehaald en voor 14 miljoen verkocht. Tien miljoen winst! Dus een nieuwe topspits aantrekken, een goede dynamische middenvelder, een centrale verdediger en een aantal jongens voor de breedte. Afgelopen seizoen was de bank immers dun bezaaid. In mijn ogen is het uiterste noodzaak om kwaliteit aan te trekken. Tenminste, als je wederom mee wilt doen om de bovenste plaatsen...

Op bestuursniveau bewandelt men op dit moment een nieuwe weg. Met Nederlanders in het bestuur wil Jordania het volksgevoel behouden. Met Joost de Wit en Mohammed Allach worden bestuurders aangetrokken die totaal geen affiniteit hebben met het Arnhemse volk. Nu is dit niet per definitie een slechte zaak, wanneer ze echt iets toe zouden voegen aan de club. Mijn gevoel zegt dat deze mannen nou niet echt iets hebben bewezen in de voetbalwereld. De Wit was projectmanager bij PSV (wat het inhoud?) en algemeen directeur bij RKC. Tja, als een ambitieuze voetbalclub als Vitesse had ik toch nog even verder gezocht. En Allach heeft bij zowel VVV, Twente en RKC niet heel veel uitgericht. In mijn ogen dus niet echt een toevoeging. Op de achtergrond blijft Erwin Kasakowski uiterst actief, de rechterhand van Merab Jordania zal toch een dikke vinger in de Arnhemse pap blijven houden. Dit zal uiteindelijk toch gaan leiden tot wrijving. Met het aanstaande afscheid van Ted van Leeuwen, die niet heel erg goed ligt bij de achterban van Vitesse, gaat de laatste van het pre-tijdperk Jordania afscheid nemen van het Arnhemse publiek. Goed of slecht? We zullen het in de nabije toekomst uit gaan vinden...

Ik ben persoonlijk erg benieuwd hoe het allemaal uit gaat pakken in het nieuwe seizoen. Hoe zit het met de shirtsponsor? De nieuwe spelers? De bezetting van de ooit onneembare veste? Er is voor de nieuwe algemeen directeur nog veel te verbeteren. Met Peter Bosz hebben we een coach die graag de nadruk legt op aanvallend voetbal. Maar zonder de juiste spelers zal dit kamikaze voetbal gaan worden of wederom een saai counterend elftal. Met mij zullen vele Vitesse-fans smachtend wachten tot het uiteindelijk weer eens rustig wordt in Arnhem, met mooi verzorgd voetbal.

De grote vraag is dus of Jordania gaat doorpakken, of dat hij op de centen blijft zitten en weer voor de huurlingen van Chelsea gaat. We zullen wel weer moeten wachten tot 31 augustus en dan maar hopen dat er nog wat bij gaat komen…

Forza Vites

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties