Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jack de Gier verscheurt wedstrijdformulier na 'kansloze missie' tegen Jong Ajax

Laatste update:

De thuisploeg had een zorgeloze avond en liep met speels gemak uit naar een ruime voorsprong. Mede door drie goals van Danilo Pereira won Jong Ajax met grote cijfers. "Een kansloze missie", noemt De Gier het duel op De Toekomst na afloop in gesprek met FOX Sports. "Met name aan onze rechterkant was Jong Ajax frivool aan het voetballen. Ze kwamen constant vrij in situaties die we vooraf besproken hadden. We kregen er geen grip op, kwamen niet in het duel en waren te laat bij tweede ballen. Alles ging eigenlijk mis. Dan krijg je vijf kansen en twee penalty's tegen binnen een kwartier. Dan staat het al snel 3-0 en weet je dat het een kansloze wedstrijd is."

In de zomer van vorig jaar verloor Go Ahead Eagles voor het laatst. "Alle logische dingen die we de afgelopen periode goed hebben gedaan, waren ineens weg. Daar schrik je van", aldus de trainer. "We waren 22 wedstrijden ongeslagen, gaven weinig kansen en doelpunten weg, voetbalden prima en leverden strijd. Daar was vandaag niets van te zien. Ik heb het wedstrijdformulier kapotgescheurd en in de prullenbak gegooid en tegen de jongens gezegd: Dit is de laatste keer dat ik naar Ajax - Go Ahead kijk. Wij moeten er vrijdag weer staan tegen FC Eindhoven."

Met name in de eerste 45 minuten werd Go Ahead weggespeeld door de talenten van Mitchell van der Gaag. "Je moet even met de billen bloot. Het is vandaag een keiharde tik", aldus De Gier. "Voor ons wel belangrijk om vooruit te kijken naar het duel met Eindhoven. Daarna hebben we een mooie bekerwedstrijd tegen FC Utrecht, maar dat neemt niet weg dat dit een pijnlijke avond is."

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
0
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
139
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
322
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties