Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jack Grealish signeert sponsordeal met Italiaans luxemerk

Laatste update:

Grealish is sinds zijn recordtransfer naar City van afgelopen zomer steeds nadrukkelijker in beeld bij verschillende sponsoren. Zo raakte de Engelsman ook in beeld bij Gucci, dat zich als luxemerk profileert. De vleugelaanvaller uit Birmingham gaat met het sponsorcontract 'een bedrag met zeven cijfers' verdienen, weet The Athletic. Het sponsorcontract is uniek, aangezien de Italianen normaal gesproken enkel in zee gaan met muzikanten en acteurs.

Grealish kwam dit seizoen tot dertig optreden voor City, waarin hij vier keer doel trof en drie assists bijschreef. De aanvaller strijdt dit seizoen met zijn club nog voor drie prijzen. Hij is met City verwikkeld in een hevige titelstrijd met naaste concurrent Liverpool, dat momenteel één punt onder the Citizens te vinden is. Aankomende zondag zal City in het eigen Etihad Stadium aantreden tegen Liverpool voor een titanenstrijd met de koppositie als directe inzet. Ook in de halve finale van de FA Cup een week later staat de equipe van Josep Guardiola tegenover the Reds.

Tussen deze dubbele ontmoeting met Liverpool staat het Champions League-affiche met Atlético Madrid op de planning. De Engelsen werden gekoppeld aan Atlético nadat ze in de achtste finales van het miljardenbal eenvoudig Sporting Portugal opzij zette (5-0 over twee wedstrijden). Naast de prijzen op clubniveau hoopt Grealish aankomende winter met Engeland te strijden voor de WK-titel. Grealish, goed voor twintig interlands voor het Engelse nationale team, maakt doorgaans deel uit van de selecties van bondscoach Gareth Southgate. Engeland werd tijdens de WK-loting van afgelopen vrijdag gekoppeld aan de Verenigde Staten, Iran en de winnaar van de play-offs tussen Wales en Schotland/Oekraïne.

-

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
4
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
3
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
11
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties