Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jack van Gelder begrijpt niets van vertrek bij Ajax: 'Ik had hem gehouden'

Laatste update:

"Ajax hoopt stilletjes dat Steven Bergwijn en Steven Berghuis voor veel geld weggaan, want dan hebben ze weer wat geld om spelers te kopen", steekt Van Gelder van wal.

Meer: Steven Berghuis is trots op mijlpaal die hij bereikte in shirt van Ajax

Ook begrijpt de inmiddels 73-jarige voetbalcommentator niet dat Ajax Georges Mikautadze heeft teruggestuurd naar FC Metz. "Hij is nu verhuurd, dan had ik hem bij de club gehouden."

Volgens Van Gelder heeft Ajax dringend een leider nodig. "Ze hebben maar één leider in het elftal en die is zeventien jaar oud", doelt hij op Jorrel Hato. "Berghuis en Bergwijn zijn pseudo-leiders."

Ook ziet de tafelgast een probleem op het middenveld. "Er is geen verdedigende middenvelder, daar heeft Ajax dringend behoefte aan."

Tevens is de voormalig NOS-journalist kritisch op Josip Sutalo. De Kroatische verdediger werd afgelopen zomer voor twintig miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb, maar wist nog niet te overtuigen.

"Van hem zeiden ze allemaal: 'Dat is de enige goede aankoop die Ajax heeft gedaan.' Sutalo is echt verschrikkelijk. Dit team is gewoon niet goed", besluit Van Gelder zijn verhaal.

Had Ajax Mikautadze beter kunnen behouden?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
53
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties