Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jack van Gelder en Kenneth Perez pakken Jansen aan na pijnlijke wissel

Laatste update:

Letschert mocht zich het doelpunt aanrekenen. Na een ingooi van Giovanni Troupée aan de rechterkant van het veld schoot Ramiz Zerrouki de bal de diepte in. Daar ging Daan Rots het sprintduel aan met Letschert, die de bal onder controle leek te hebben. De centrumverdediger verspeelde de bal echter op knullige wijze, waardoor Rots de vrije doorgang kreeg naar het vijandige doel en oog in oog met doelman Peter Vindahl koelbloedig afrondde: 2-0. Voorafgaand aan de 1-0 van Ricky van Wolfswinkel kopte Letschert onder een bal door die naar assistgever Michel Vlap ging.

"Je kunt je toch ook afvragen: waarom is de trainer niet met Hatzidiakos begonnen, nadat Letschert allesbehalve overtuigend voetbalde tegen Heracles", wierp commentator Michiel Teeling tijdens de wedstrijd op. Letschert stond zondag 85 minuten op het veld tijdens de nederlaag tegen Heracles (3-2). In die wedstrijd liet hij zich eenvoudig opzij zetten door Kaj Sierhuis voorafgaand aan de 1-1.

In de pauze liet analist Kenneth Perez weten het niet eens te zijn met de wissel. "Ik heb daar wel moeite mee. Je hebt een keuze gemaakt vooraf om Letschert op te stellen", doelde hij op trainer Jansen. "Je kunt een fout maken. Aanvallers kunnen ook fouten maken. Pavlidis maakt geen kans af, maar die wisselt hij toch ook niet? Elke bal op goal gaat erin, maar de keeper wisselt hij toch ook niet? Ik houd er niet van. Het is ook niet zo dat je er veel beter van wordt. Nu heb je een andere kamikazepiloot erin." Sportpresentator Jack van Gelder mengde zich via Twitter en reageert op een video van de wissel: "Hoe maak ik een speler kapot???!!!! Ja het was een grote fout, maar toch."

Kees Kwakman hoopt op meer speeltijd voor de van Go Ahead Eagles overgekomen. Sam Beukema, zei hij in de studio van ESPN. "We hebben Letschert en Hatzidiakos nu een paar jaar gezien. Ik zeg niet dat Beukema geen fouten maakt en ik weet ook wel dat hij uit de Keuken Kampioen Divisie komt, maar die zal je nu toch wel neerzetten?" Perez vindt dat Letschert in ieder geval tekort komt, ondanks zijn ervaring. "Je kunt ook als minder goede speler een goede leider zijn, iemand die belangrijk is in de kleedkamer, maar ik heb het gevoel dat Letschert dat niet is. Dat kan ik moeilijk beoordelen, maar zijn voetballende kwaliteiten wel. Ik heb Letschert altijd een ramp gevonden."

Letschert speelde in Enschede zijn zesde officiële wedstrijd van het seizoen. De verdediger zat dit seizoen alleen in de Europa League-uitwedstrijd tegen Randers (2-2) op de bank; in de thuiswedstrijd tegen PSV (0-3 nederlaag) ontbrak hij vanwege een blessure. AZ verloor de wedstrijd uiteindelijk met 3-1 en blijft steken op de zeventiende plaats op de ranglijst.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties