Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jackson blinkt uit en staat op twintig goals; basisplaats voor Martins Indi

Laatste update:

Bruno Martins Indi stond na vier speelronden weer in de basis en zag hoe een strafschop van Ricardo Quaresma na elf minuten uit de hoek werd gedoken door doelman Adriano Facchini. Een minuut later was het wel raak: Jackson Martínez kopte bij de tweede paal binnen na een goede actie en dito voorzet van Quaresma. Porto bleef de bovenliggende partij en kreeg voor het oog van ruim 25.100 fans nog een aantal kansen om er voor rust 2-0 van te maken: een kopbal van Héctor Herrera werd echter gekeerd door Adriano en ook Danilo vond de weg naar het doel niet.

Het Porto van Julen Lopetegui ging in de tweede helft verder op zoek naar een tweede doelpunt, maar was onzorgvuldig in de afronding. Yacine Brahimi kopte naast, Rúben Neves schoot over en Martins Indi raakte bij een hoekschop de paal. Twee minuten voor tijd viel dan toch de 2-0: Jackson scoorde met een omhaal en maakte zijn twintigste competitiedoelpunt van het seizoen. Cristian Tello viel ook nog in; de Spanjaard maakte zijn rentree na een beenblessure die hem een maand aan de kant hield. Porto treft dit seizoen nog Belenenses en Penafiel. Benfica komt Vitória Guimaraes en Marítimo nog tegen.

-
Speelt Jackson Martínez na de zomer nog bij FC Porto, denk je?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
9
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties