Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jadon Sancho gewaarschuwd: 'Hij ging naar Real Madrid en speelt niet'

Laatste update:

"Jadon is er klaar voor om voor Liverpool of Manchester United te spelen, daar is geen twijfel over mogelijk. Zijn statistieken zijn ongelooflijk. Dat laat zien dat hij die volgende stap kan zetten", steekt Freund, die in het verleden vijf jaar voor BVB speelde en ook een verleden heeft bij Tottenham Hotspur en Leicester City, van wal in gesprek met talkSPORT. "Hij speelt nu echter in een elftal met Erling Braut Haaland, Julian Brandt wordt beter, ze hebben Emre Can gehaald. En ze spelen met drie man achterin, dat past beter bij hem."

Meer: Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven

"Het zou goed voor hem zijn om nu en volgend seizoen nog voor Borussia Dortmund te spelen, zodat hij aan zijn minuten kan blijven komen. Hij is pas twintig jaar oud, dus waarom zou hij niet bij Borussia Dortmund blijven? We hebben het niet over SC Freiburg of SC Paderborn, maar over Dortmund, een van de twintig beste clubs van Europa", gaat Steffen verder. "Kijk eens naar Luka Jovic, die van Eintracht Frankfurt naar Real Madrid ging. Hij speelt niet. Wanneer die aanbieding van Real Madrid komt denk je: 'ik moet gaan'."

"Maar dat hoeft helemaal niet omdat de salarissen in de Bundesliga op een goed niveau liggen, hoewel je er niet zoveel verdient als bij Real Madrid of in de Premier League. Maar je kan wel goed verdienen, jezelf ontwikkelen en ervoor zorgen da je niet in een keer een te grote stap zet. Stel dat hij naar Man United gaat met alle druk die daarbij komt kijken. Ze hebben moeite om zich voor de Champions League te plaatsen, misschien is het dan wel beter om nog een jaar bij Dortmund te blijven", sluit de oud-middenvelder af. Dortmund neemt het dinsdagavond op tegen titelconcurrent Bayern München, al is het nog niet duidelijk of Sancho in de basis kan starten. De aanvaller kampt met lichte klachten en moest het in de afgelopen twee wedstrijden met invalbeurten doen.

Ben jij het eens met Steffen Freund?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
5
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
6
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties