Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

James maakt fans van Real uitzinnig met wereldgoal: 'Daar train ik op'

Laatste update:

"Iedereen in de kleedkamer zei dat het net zo'n mooi doelpunt was als tegen Uruguay", verwees James naar de prachtige treffer op het WK in Brazilië. Dat doelpunt leverde de Colombiaans international uiteindelijk zelfs de Puskas Award op. Hij lijkt zodoende patent op mooie goals te hebben. "Het was een snelle actie, maar daar train ik op en gelukkig lukte het."

"Het was een mooi doelpunt. Ik wil het team helpen en het is alleen maar mooi als dat met zulke doelpunten kan." Real Madrid heeft, met nog vier speeldagen te gaan, een achterstand van twee punten op Barcelona. "Nu denken we aan de uitwedstrijd tegen Sevilla van zaterdag. Ze spelen sterk en intensief voetbal. Maar wij zijn Real Madrid en willen daar winnen." Sevilla heeft echter al 34 officiële duels op rij (!) niet in het eigen Ramón Sánchez Pizjuan verloren.

Dit is genieten hoor! De wereldgoal van James Rodriguez, gefilmd door een toeschouwer in het Santiago Bernabéu!

Posted by voetbalzone on woensdag 29 april 2015

-
Gaat Real Madrid zaterdag winnen?

Meer nieuws

Ook vertrek van steunpilaar Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zegge
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
6
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
15
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties