Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

James Milner onder de indruk: 'We willen niet hij arrogant of verwaand wordt'

Laatste update:

Alexander-Arnold bereidde in de topper tegen Leicester City de twee doelpunten van Roberto Firmino voor en nam daarna zelf de laatste treffer, de 0-4, in het King Power Stadium voor zijn rekening. "Hij zal alleen maar beter worden", denkt Milner. "Als hij in de nabije toekomst blijft doen wat hij nu aan het doen is, gezien het feit dat hij nog jong is, zullen mensen het nog lange tijd over hem hebben. Zijn mentaliteit is één van de dingen die de meeste indruk op mij maken."

Ver esta publicación en Instagram

Wat een wedstrijd van Trent Alexander-Arnold! ? ??? ? ? 1 doelpunt? ?? ?? 2 assists? ?? Kylian Mbappé-viering? ? ?? Trent Alexander-Arnold staat op 2??0?? assists in de Premier League sinds de start van afgelopen seizoen; meer dan welke voetballer dan ook ? ? De stats van 'TAA' voor Liverpool ?? ? ?? 112 duels? ?? 6 goals? ??? 30 assists? ?? 21 jaar? ? #liverpool #boxingday #lfc #premierleague #taa

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Je kan bewondering hebben voor zijn technische kwaliteiten, maar zijn mentaliteit is geweldig. Zijn hele doen en laten is geweldig", benadrukt de veteraan van Liverpool. "Ik denk dat we nog veel meer van Trent zullen zien, hij beter en beter zal worden en dat hij nog vele jaren een geweldige voetballer voor Liverpool zal zijn. De weg is lang en we willen niet dat hij arrogant of verwaand wordt, maar dat zal niet gebeuren."

"In de kleedkamer van Liverpool zijn genoeg mensen die daar een einde aan maken zodra ze dat zien", vertelt Milner met een knipoog. "Het is voor hem een geweldige ervaring om samen met topspelers in een team te zitten en belangrijke wedstrijden zoals een Champions League-finale te spelen. Hij zal fouten maken en zal daarvan moeten herstellen. Of hij een van de beste rechtsbacks ooit kan worden? Honderd procent."

Alexander-Arnold, die pas twee maanden geleden zijn 21e verjaardag vierde, speelt reeds sinds zijn zesde voor Liverpool. Hij was voorheen een rechtsbuiten, maar hij zag zelf als rechtsachter meer kansen om de hoofdmacht te halen. Alexander-Arnold debuteerde eind oktober 2016 in het eerste van the Reds en staat inmiddels op 112 duels in alle competities.

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties