Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

James Rodríguez verlaat Real Madrid voor avontuur in Premier League

Laatste update:

Everton en Real waren al enige tijd in gesprek over de transfer van James, die in Madrid op een zijspoor was beland onder trainer Zinédine Zidane. Ondanks een doorlopend contract tot de zomer van 2021 mag de middenvelder vertrekken bij de Koninklijke. James werd in 2014 door Real voor tachtig miljoen euro overgenomen van AS Monaco. De aanwinst van Everton sluit zijn Spaanse periode af met 37 treffers en 42 assists in 125 duels. Hij veroverde met Real onder meer tweemaal de Champions League en twee keer de Spaanse landstitel.

"Ik ben heel blij dat ik bij deze geweldige club mag tekenen. De manager kent me al enorm goed. Ik kijk er naar uit om geweldige dingen te bereiken, iedereen heeft het doel om prijzen te winnen", zo laat James Rodríguez weten op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik ben hier gekomen om me te verbeteren, om het team te helpen en goed voetbal te spelen. Ik ben ervan overtuigd dat we met Carlo en zijn staf grote dingen kunnen bereiken, dat is een van de voornaamste redenen dat ik hier getekend heb."

James gaat bij Everton weer samenwerken met manager Carlo Ancelotti. Het tweetal heeft een gezamenlijk verleden bij Real Madrid en Bayern München, waar de 29-jarige aanvallende middenvelder twee jaar op huurbasis speelde. Director of Football Marcel Brands wist eerder al linkervleugelverdediger Niels Nkounkou (Olympique Marseille) naar Goodison Park te halen. Daarnaast versterkten the Toffees zich reeds met Allan, die voor naar verluidt 25 miljoen euro wordt overgenomen van Napoli.

Verstandige keuze van James Rodríguez?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
18
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
10
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties