Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

James Rodríguez wacht op Real Madrid: 'Hij zou erg gevleid zijn'

Laatste update:

"Ik denk dat hij erg gevleid zou zijn als Real Madrid hem overweegt voor de selectie. We moeten kijken of de mogelijkheid van een toekomst bij Real net zo waardevol is als een verblijf bij Bayern München", aldus Restrepo. De 27-jarige Rodríguez maakte in juli vorig jaar de overstap voor een huurperiode van twee seizoenen. Bayern betaalde, zo meldde Spiegel later, 13 miljoen en zou Rodríguez tegen een som van 42 miljoen kunnen inlijven.

Marca meldde in april dat Bayern van plan was om de optie tot koop te lichten, maar dat is nog altijd niet gebeurd. Rodríguez wacht de ontwikkelingen 'rustig' af, aldus Restrepo: "Er hebben wat veranderingen plaatsgevonden, met het vertrek van Cristiano Ronaldo en de komst van Julen Lopetegui. Ik denk dat die trainer een stijl wil gaan hanteren waarin voetballers als James goed zouden kunnen passen."

"In dat licht bezien denk ik dat Rodríguez onder Lopetegui meer minuten zou kunnen maken bij Real Madrid. Ik weet dat ze tien, vijftien dagen geleden al met elkaar gesproken hebben. Bij Bayern heeft men hem heel goed behandeld en hij heeft er ook een uitstekend seizoen gedraaid, maar hij blijft wel een persoon die Real Madrid van kinds af aan in zijn hart draagt."

De 66-voudig international, die vanwege blessureleed slechts drie keer meedeed op het WK, kwam in dienst van der Rekordmeister tot acht doelpunten en veertien assists in 39 officiële wedstrijden. Hij verdient bij Bayern naar verluidt zesenhalf miljoen euro per jaar; tweeënhalf miljoen meer dan bij zijn eigenlijke werkgever in LaLiga.

Denk jij dat James Rodríguez deze zomer terugkeert bij Real Madrid?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties