Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'James Rodríguez ziet reünie met 'mentor' in Italië wel zitten'

Laatste update:

James keert normaal gesproken dus weer terug naar Real Madrid, waar hij het seizoen voor zijn vertrek veelal op de bank zat en met Zinédine Zidane dezelfde trainer tegenkomt die eerder weinig vertrouwen in hem toonde. Een oude bekende is echter mogelijk bereid om de spelmaker een uitweg te bieden, daar Carlo Ancelotti volgens AS zijn voormalige pupil graag naar Napoli zou willen halen. James kende onder de Italiaanse oefenmeester zijn beste periode in het Santiago Bernabéu en het was ook op voorspraak van Ancelotti dat hij in de zomer van 2017 naar Bayern kwam.

De ervaren oefenmeester heeft de middenvelder nu geïdentificeerd als het ontbrekende ingrediënt om volgend seizoen een serieuze gooi te kunnen doen naar de Italiaanse landstitel en hij krijgt steun van Napoli-preses Aurelio De Laurentiis. James, Ancelotti en De Laurentiis staan alle drie vierkant achter een verhuizing van de Colombiaan naar het Stadio San Paolo en Napoli hoopt zijn goede relatie met Real Madrid nog een keer te gelde te kunnen maken.

I Partenopei pikten in het verleden José Callejón, Raúl Albiol en Gonzalo Higuaín al voor relatief schappelijke bedragen op in Madrid en willen dit nog een keer voor elkaar krijgen. Real Madrid wenst naar verluidt wel meer dan de 42 miljoen die met Bayern werd overeengekomen te ontvangen voor James, maar de club wil aan de andere kant ook weer geen grote risico's nemen. De kans blijft anders bestaan dat het de komende twee seizoenen het salaris van een speler moet betalen die waarschijnlijk een groot deel van de tijd op de bank zal zitten.

Zou jij Napoli een goede club vinden voor James Rodríguez?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
40
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties