Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jan Boskamp ziet Ajacied worstelen: 'Ik had hem niet gekocht'

Laatste update:

Johan Derksen merkte eerder in de week al op dat Marin een slechte aankoop van Ajax is en vrijdagavond laat de voetbalanalist bij Veronica Inside wederom weten dat hij de 23-jarige middenvelder 'helemaal niets' vindt. Boskamp springt enigszins in de bres voor Marin, omdat hij volgens de oud-voetballer ook verkeerd wordt gebruikt.

"Hij is een lopende gozer. Hij heeft een goede trap, maar als je het nu ziet... Lopen is zijn sterkste kwaliteit, dat zag je ook in België", doelt Boskamp op het dienstverband van Marin bij Standard Luik. De Roemeen liep bij de Belgische club meer box-to-box, stelt Boskamp, die aangeeft dat Marin nu bij Ajax anders functioneert.

"Hij gaat die ballen halen en dat moet hij niet doen. Toen hij met Standard Luik tegen Ajax speelde, was hij goed", doelt Boskamp op de twee wedstrijden in augustus 2018 in de voorronde van de Champions League. Als René van der Gijp aan Boskamp vraagt of hij Marin had gekocht, antwoordt laatstgenoemde analist ontkennend. "Zoals hij nu speelt: ik had hem niet voor Ajax gekocht."

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
18
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
6
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties