Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jan Joost van Gangelen: 'Huh!? De keeper van Volendam doet alwéér geen poging'

Laatste update:

De negentienjarige Backhaus werd bij het begin van dit seizoen de eerste doelman van FC Volendam. "Die keeper hè... Hij heeft geweldige reddingen gehad tegen PSV, laat ik dat vooropstellen, maar hier doet-ie eigenlijk ook niks!", spreekt Van Gangelen uit, vlak nadat het doelpunt van Tillman is gevallen. De aanvallende middenvelder bekroonde zijn basisdebuut voor PSV in de zesde minuut van de blessuretijd met een raak schot via de onderkant van de lat.

De bal scheerde langs Backhaus af, die geen vinger uitstak. "Laat nog eens één keer zien", vraagt Van Gangelen aan de regie. "Even serieus! Hier doe je als keeper toch je armen wijd, of niet? Wat doet-ie? Steek in ieder geval je hand uit..." Backhaus had al de verbazing gewekt van ESPN-commentator Teun de Boer bij het openingsdoelpunt, dat in de twaalfde minuut werd gemaakt door Noa Lang. Ook bij die goal reageerde Backhaus niet met zijn armen. "Zou hij vergeten zijn dat hij zijn handen mag gebruiken?", zei de commentator bij dat doelpunt.

Ook Lang spreekt na afloop zijn verbazing uit over zijn goal. "'Hij ging voor mijn gevoel best wel recht op de keeper af. Maar ik weet het niet, hij zwabberde ofzo. Hij trok zijn handen een beetje weg. Ik schoot hem wel hard ja", concludeert Lang na het terugzien van de 1-0 tegen Volendam. "En natuurlijk heb ik geen enkele twijfel, op zo'n positie moet je hem er gewoon inrammen." De aanvaller ziet de goal nog een keer terug via een camera achter de goal en moet dan hardop lachen om de actie van Backhaus. "Hij schrikt, hij wil hem wegkoppen. Ja, ja."

Het doelpunt van Tillman is te zien vanaf 05:26

Eredivisie
PSV
3 - 1
FC Volendam

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties