Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jan-Scharie' gelooft in nieuwe titel: 'De gunfactor is nu wel verleden tijd'

Laatste update:

"De titel pakt niemand ons meer af, maar als je eenmaal aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint, is dat verleden tijd. We hadden vorig jaar de gunfactor, maar dat is nu wel verleden tijd, hoor. Elke ploeg zal nu 120 procent geven om de landskampioen te verslaan. Ik ben er echter van overtuigd dat we het dit jaar opnieuw kunnen flikken", zegt Van der Heijden in gesprek met Metro.

Feyenoord zag onlangs Rick Karsdorp, Terence Kongolo, Eljero Elia en Dirk Kuyt vertrekken, terwijl Steven Berghuis voorlopig is teruggekeerd naar Watford. Daar tegenover staat voorlopig de komst van Kevin Diks, Sofyan Amrabat en Jean-Paul Boëtius.

"Als we het komend seizoen slecht doen, krijgen we ladingen kritiek over ons heen", stelt Feyenoorder Eric Botteghin. "Dan heb je niets meer aan vorig seizoen. Maar we hebben natuurlijk wel de ervaring van een kampioensteam. We weten hoe mooi en leuk het is, dus moeten we onszelf pushen om weer tot zo'n prestatie te komen."

Kan Feyenoord komend seizoen opnieuw meedoen om het kampioenschap?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties