Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jan Streuer ontkent doorbraak in transfersoap rond Joël Drommel

Laatste update:

Voetbal International denkt dat de transfersom tussen de 3,5 en 4 miljoen euro zal uitkomen. Door de doorbraak in de onderhandelingen wordt een dreigende transfersoap afgewend. PSV kwam eerder al met twee aanbiedingen van respectievelijk 2,5 en 3,5 miljoen euro. FC Twente zette in eerste instantie echter in op een transfersom van ruim zes miljoen euro, tot teleurstelling van Drommel. "Ik vind dat een beetje aan de forse kant, maar ik kan er niet veel over zeggen", zei de doelman vrijdagavond na afloop van het duel tussen Twente en Heerenveen (0-0) voor de camera van ESPN.

Voor Drommel ligt bij PSV een vijfjarig contract klaar en de kans is zeker aanwezig dat hij volgend seizoen de eerste keus wordt in Eindhoven. Yvon Mvogo tekende een tweejarige huurovereenkomst in het Philips Stadion, maar RB Leipzig heeft de optie om de sluitpost deze zomer alweer terug te halen. Voetbal International denkt dat Mvogo voortijdig vertrekt bij PSV op het moment dat het duidelijk wordt dat trainer Roger Schmidt de voorkeur geeft aan Drommel. De gehuurde keeper krijgt dit seizoen regelmatig kritiek te verwerken, al benadrukte Schmidt onlangs dat hij tevreden is over de doelman.

PSV heeft nog een reden om Drommel los te weken bij Twente. Vanwege het meerjarige contract zal hij een behoorlijke transferwaarde vertegenwoordigen, terwijl de clubleiding voor de gehuurde Mvogo niets kan vragen. Men hoopt in Eindhoven dat Drommel op termijn een vaste waarde wordt bij het Nederlands elftal, zodat zijn waarde verder zal stijgen. De verwachting is dat PSV deze week opnieuw een bod neerlegt bij Twente. De Tukkers hadden gehoopt dat meerdere clubs zich zouden melden. Er was vermeende belangstelling van Ajax, RB Leipzig en een Premier League-club, maar concreet werd dat allemaal nooit.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
52
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties