Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jan van Halst deelt onvoldoende uit bij Ajax: 'Hij bleef vaak te angstig'

Laatste update:

"Martinez? Levensgevaarlijk soms. Tegen Vitesse vond ik hem heel goed spelen. Echt gemeen. Maar je hebt gemeen en je hebt dom ingrijpen. Dit is echt heel dom. Hier heeft hij al geel. Hij kan hier zo zijn tweede krijgen en dan sta je met tien man", verwijst Van Halst naar een incident tussen de verdediger en Diego Biseswar, waarbij laatstgenoemde een arm in zijn nek kreeg.

"Vervolgens werd hij veel slordiger in balbezit. En niet echt scherp. Al met al wat minder zekere indruk", aldus Van Halst, die ook Perr Schuurs slecht vond spelen. "Ik vond geen voldoende. Los van het feit dat hij een paar keer misgreep. Er waren ook heel veel situaties dat je met twee verdedigers met één spits staat, dat je dan vlak voor die spits moet staan."

"Zodat je weer meteen in balbezit komt. Hij bleef vaak te angstig die spits laten aanspelen, zodat PAOK er weer een beetje uit kon komen. Nee, ik vond het geen voldoende", besluit de oud-middenvelder. Ajax speelt komende dinsdag de return tegen de Griekse grootmacht. De tweede wedstrijd tegen PAOK in de Johan Cruijff ArenA begint dan om 20.30 uur.

Verwacht jij dat Ajax zich gaat plaatsen voor de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

Memphis Depay tast in het duister over 2 geborduurde woorden op zijn haarband
0
Jasper Cillessen maakt verrassende overstap en keert terug in Spanje
10
Engelse media uiten massale kritiek op één international na moeizame EK-start
46
Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag
22
Valentijn Driessen ziet drie Nederlandse dissonanten tegen Polen
39
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
150

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties