Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jan van Halst: 'Ik was niet echt verrast door de arrestatie van Quincy Promes'

Laatste update:

Na zijn arrestatie werd Promes door de politie verhoord. De aanvaller van Ajax blijft in ieder geval tot maandag vastzitten. Vandaag wordt hij nogmaals verhoord en gaat het onderzoek verder. Ajax heeft de arrestatie nog niet bevestigd, maar liet zondag wel weten dat Promes niet op de training is verschenen. Het nieuws is zondagavond uiteraard onderwerp van gesprek bij praatprogramma Rondo op Ziggo Sport. "Ik was niet echt verrast. Hij heeft heel vaak iets aan zijn kont hangen. Bij Ajax is hij weggestuurd toen hij wat raar gedrag vertoonde", zei Van Halst. Destijds was Promes zestien; hij erkende later dat zijn gedrag als jeugdspeler 'zo storend' was, dat Ajax van hem af wilde.

Promes ontkent betrokkenheid; veel nieuwe details komen naar buiten

Zondagmiddag werd meer bekend over de arrestatie van Quincy Promes. Lees artikel

"Ik heb helaas ook gehoord dat hij vaker in bepaalde circuits zat, waarvan je denkt: waarom nou? Hij uit zich daar ook in, met rappers die ook niet zo'n goed verleden hebben", vervolgde de analist. Hij doelde vermoedelijk op de vriendschap tussen Promes en rapper Djaga Djaga. Samen brachten ze dit jaar nog de single Fall uit. Djaga Djaga zit momenteel echter een gevangenisstraf van achttien jaar uit voor zijn betrokkenheid bij de liquidatie van crimineel Abderrahim 'Appie' Belhadj. Van Halst vindt het 'teleurstellend' dat Promes zich inlaat met zo iemand. "Want het is een heerlijke jongen. Maar hij heeft alles ontkend, dus laten we hopen dat het niet klopt."

Ruud Gullit benadrukte dat Promes nog niet schuldig is bevonden. "Je moet nu nog geen mening hebben. Het is inderdaad een heerlijk joch", aldus de oud-international van Oranje, die voetballers in het algemeen adviseert om zich enkel op hun voetbalcarrière te richten. "Hij ging zich op een gegeven moment vol op de muziek richten, maar het vervelende is: als je niet goed speelt, worden zulke nevenactiviteiten uitgelicht. 'Zie je wel, je bent alleen maar met andere dingen bezig', hoor je dan. Ik hoop, als het allemaal goed afloopt, dat hij echt gaat nadenken wat belangrijk voor hem is: wil je je carrière goed afsluiten en dan pas de muziekwereld in gaan? Als het niet goed gaat, wordt het altijd een item. Het is heel lastig om tijdens een voetbalcarrière twee dingen tegelijk te doen."

Meer nieuws

Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
11
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
8
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties