Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jan Vertonghen wil pas naar Ajax indien 'grote vriend' uit Amsterdam vertrekt'

Laatste update:

"Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Jan Vertonghen een terugkeer bij Ajax wel ziet zitten, maar niet in de huidige omstandigheden", stelt Driessen, kort nadat clubwatcher Mike Verweij aangeeft dat Vertonghen een 'serieuze optie' is als hij bereid is om aanzienlijk minder te verdienen dan in Engeland. Driessen voegt eraan toe dat Blind de 'grote vriend' is van Vertonghen. "Hij wil sowieso niet de concurrentie aangaan met zijn grote vriend Daley Blind. Zeker met de situatie waarin Blind zat met zijn hart had hij daar geen trek in. Dat wil hij sowieso vermijden."

"Hij wil niet in de situatie komen dat Ten Hag moet kiezen tussen Blind of Vertonghen", geeft Driessen verder aan. "Blind gaat echt geen linksback meer spelen bij Ajax, en Vertonghen ook niet. Als Blind gaat, dan zou Vertonghen daar wel voor openstaan. Maar hij heeft laten doorschemeren dit niet te zien zitten." De Belgisch international heeft een aflopend contract bij Tottenham Hotspur en is dit seizoen niet meer zeker van een vaste basisplaats. Ten Hag erkende dat de routinier, die in april 33 jaar wordt, van waarde kan zijn en de filosofie van de club kent. Het is volgens hem echter ook belangrijk om na te gaan op welke positie 'iemand kan spelen'.

"Als dat bij elkaar komt, de beschikbaarheid en de positie waarop iemand speelt, dan is hij een optie", voegde hij eraan toe. Ten Hag benadrukte in het televisieprogramma al dat hij niet weet op welke positie Vertonghen uit de voeten zou moeten bij Ajax. De trainer wees naar Blind, die momenteel links centraal in de verdediging staat. Met Lisandro Martínez, Joël Veltman, Perr Schuurs en Kik Pierie beschikt de coach over nog meer spelers die centraal achterin kunnen spelen. Pierie kwam over van sc Heerenveen, maar speelt zijn wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
14
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties