Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Janmaat en De Vrij zijn niet goed genoeg voor een Europese topclub'

Laatste update:

De 24-jarige Janmaat zou gevolgd worden door Arsenal, Tottenham Hotspur, Juventus, AC Milan en Internazionale, terwijl de twee jaar jongere De Vrij in verband wordt gebracht met Liverpool. Het is echter de vraag of het verstandig is direct naar een supermacht over te stappen. De afgelopen dagen kon er op de frontpage gestemd worden op de poll Zijn Janmaat en De Vrij goed genoeg voor een Europese topclub?

Meer: Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is ‘totaal niet aan de orde’

Bijna de helft van de voetbalvolgers van Voetbalzone, 48 procent van de ruim 12.000 stemmen, geeft aan dat het tweetal van Feyenoord daar niet geschikt voor is. 31 procent stelt dat Janmaat wél goed genoeg is voor een Europese topclub, maar De Vrij niet en 3 procent vindt dat Janmaat niet geschikt is, maar De Vrij wél. Slechts achttien procent van de respondenten stelt dat zowel Janmaat als De Vrij klaar is voor een Europese topclub. De rechtsback is aan zijn tweede seizoen in Rotterdamse dienst bezig; hij speelde eerder voor sc Heerenveen en ADO Den Haag. De Vrij speelt al vijf seizoenen in het eerste van Feyenoord.

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties