Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janmaat trekt boetekleed aan: 'Dan zak je wel even door de grond, ja'

Laatste update:

Janmaat wist na afloop niet meer hoe hij het had. Hij gaf grif toe dat Nederland door hem de wedstrijd in Praag verloor. "Ik wilde de bal terugkoppen, maar ik raakte hem verkeerd. De bal ging te veel naar de hoek, daardoor kon Jasper er niet bij en konden zij scoren. Dan zak je wel even door de grond, ja", zei de verdediger schuldbewust.

Vorige week donderdag verloor Nederland in Bari al met 2-0 van Italië en was het eerste kwartier om van te huilen. Nu speelde Oranje wederom niet goed en gaf het een remise uit handen. "We hadden hier eventueel kunnen winnen, maar we hadden in ieder geval moeten zorgen dat het 1-1 was gebleven. Dan moet je zulke fouten niet maken. Tsjechië uit is niet makkelijk, maar eigenlijk hadden we hier gewoon moeten winnen", erkende Janmaat aan het ANP.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties