Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jans: 'Als hij tevreden is, dan heb ik er ook vrede mee'

Laatste update:

Trainer Ron Jans werkte slechts een seizoen samen met Mokotjo, die het eerder bij Feyenoord niet redde. De coach baalt van het vertrek van de middenvelder, maar gunt hem tegelijkertijd het beste. Dat zegt hij in gesprek met Metro. De snelheid waarmee de transfer van Mokotjo naar FC Twente in orde kwam, heeft Jans naar eigen zeggen wel verrast.

Hij maakte namelijk deel uit van Jans' wedstrijdplan voor het duel met FC Utrecht van vrijdagavond. "Maar nu kan ik opeens geen gebruik meer van hem maken. Ik had graag nog een tijdje van hem genoten in het shirt van PEC Zwolle. Stiekem hoopte ik dat nog een half jaar te kunnen doen", zegt de trainer. Het is voor hem geen verrassing dat Mokotjo 'ja' zei tegen FC Twente en niet wachtte op het eveneens geïnteresseerde Ajax.

"Hij wilde graag naar een club waar hij aan spelen toekomt en niet de rol als vervanger hoeft te vervullen. Als hij tevreden is met zijn transfer, dan heb ik er ook vrede mee", geeft Jans aan. Hij benadrukt wel dat hij Mokotjo 'enorm' zal missen, als voetballer en als mens. Zijn club haalde Jody Lukoki op bij Ajax als vervanger, al komen de twee niet op precies dezelfde positie uit.

Is het vertrek van Kamohelo Mokotjo een klap voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
2
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
10
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
56
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties